Kolding Netavis

Ny Hyundai forhandler

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
De nye medarbejdere sammen med ledelsen hos GT Biler A/S, fra venstre: Andreas Hinderfelt, Emil Schmidt, Jens Jørgensen, Lone Pedersen, Bente Gosvig, Torben Gosvig, Simon Gosvig, Kim Hansen & Mathias Gosvig. Foto: GT Biler.

Allerede fra denne måned vil de nyeste modeller fra Hyundai være at finde hos GT Biler A/S på Ambolten 7 i Kolding.

Inden længe kan GT Biler A/S i Vonsild i Kolding er blevet Hyundai forhandler og kan snart byde velkommen til mere end 1.700 nye Hyundai kunder. Overtagelsen af Hyundai-forhandlingen og service sker den 15. juni fra Autocentralen på Fynsvej i Kolding.

– Vi glæder os til at byde varmt velkommen til både nye og eksisterende Hyundai-kunder i vores forretning. Vi har længe været i tæt dialog med Nic. Christiansen Gruppen, der er importør af Hyundai i Danmark, omkring en fremtid med Hyundai, så det er nu med stor glæde, at vi kan byde velkommen til et så spændende bilmærke, fortæller direktør Torben Gosvig i en pressemeddelelse.

– Hyundai er et bilmærke med stor fremgang i ind- og udland – og vi glæder os meget til at bidrage hertil. Derfor har vi netop ansat fire erfarende Hyundai kollegaer, som mange af vores nye Hyundai-kunder allerede kender fra deres tid på Fynsvej, tilføjer Torben Gosvig.

Med tilføjelsen af Hyundai kan GT Biler A/S i Kolding nu tilbyde autoriseret service herunder garantiarbejde, forlængelse af vejhjælp samt bibeholde muligheden for kulance på hele seks bilmærker: Hyundai, Land Rover, Jaguar, SEAT, Volkswagen og Subaru.

SEAT service forbliver

Siden år 2000 har GT Biler A/S varetaget forhandling og service af bilmærket SEAT i Kolding. Grundet en større ændring i SEATs forhandlernet, vil GT Biler A/S ikke længe varetage forhandlingen af nye SEAT. GT Biler A/S fortsætter med SEAT på deres værksted, så alle SEAT kunder fortsat kan komme til service og reparation på Ambolten 7.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *