Kolding Netavis

Ny bestyrelse

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Nyt medlem i Lions Bramdrupdam er Mads Kjelde. Privatfoto.

Der er kommet en ny bestyrelse.

Pr. 1. juli har Lions Bramdrupdam fået ny bestyrelse.

Præsident Stig Gilling, vicepræsident Gunnar Alexander Lorentzen, pastpræsident Teddy Schønberg, sekretær Peder Verner Hansen, kasserer Kurt Mejer, klubmester Tage Vogensen, tailtwister René Hagbart Lauridsen. Lions Bramdrupdam har fået et nyt medlem, og det er Mads Kjelde, som har firmaet Mads Havemand.

– Vi har desværre i år måttet tage afsked med to af vores aktive medlemmer, først tidligere bestyrer af Danske Bank-filialen på Vejlevej i Bramdrupdam, Jens Erik Westh, og kort efter tidligere glarmester Børge Vogensen, begge vil blive savnet i Lions Bramdrupdam, fortæller Stig Gilling præsident i Lions Bramdrupdam og fortsætter:

– På grund af coronaen har det desværre ikke været muligt at afholde vores succesrige Pinsemorgen arrangemnet med ca. 500 deltagere, så vi har ikke haft nogen indtægter i år. Det bliver desværre noget, vi kan mærke, når der skal deles penge ud i år. Vi regner med at arrangere Pinsemorgen igen i 2021. Derudover håber vi, at få søsat et lotteri til næste år i samarbejde med Lions Kolding.

Alle løverne glæder sig til at samles igen efter den svære corona tid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *