Kolding Netavis

Mindre bøvl i byggesager for frivillige

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Merete Due Paarup (V), Uhrevej 3, 6064 Jordrup.

Vi elsker de mange små markeder, festivaller, sportsfester og alle de mange andre lokale fester og events i løbet af året, hvor frivillige knokler med alt fra at skabe aktiviteter, sikre gang i festen, få flere frivillige på banen… og så har de liiiiige en ret stor opgave i at sikre at teltet bliver byggesagsbehandlet også selvom teltet står, hvor teltet altid har stået og alt andet er “same procedure as last year, james”.

Det er bøvlet, det er bureaukratisk og det kan vi gøre bedre. Vi vil gerne gøre det lettere at være frivillig og gør det mere smidigt at komme omkring bøvlet (og lægge pres på for at få ændret lovgivningen).

Vi vil derfor foreslå, at give byggesagsproceduren et eftersyn, hvor både byggesagsbehandlerne og dem der bøvler kommer med deres bud på hvordan det kan blive nemmere i fremtiden.

Det kunne være fælles infomøder først på sæsonen, hvor de telt-ansvarlige får fif, fiduser og faldgruber bliver klædt på til at lave den effektive ansøgning. Det kunne være “drive-in” hvor man bestemte torsdage kunne komme ind og få styr-på-det og få afklaret alt på en gang. Det kunne være …

Ambitionen kunne være at gøre Kolding til det absolut bedste og letteste sted at være frivillig. Og det vi ikke kan “hack sender vi retur til Christiansborgs to-do-liste med bøvl-der-skal-fixes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *