Kolding Netavis

Mere hensyn til mennesker

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Molle Lykke Nielsen (DF). Foto: Bo Nielsen.

Læserbrev af Molle Lykke Nielsen (DF), byrådsmedlem, Mosegyde 11, 6094 Hejls.

Flertallet i Kolding Byråd har vedtaget støtte til udvidelse af kunstmuseet Trapholt, der er et fyrtårn i kulturverdenen, og trækker årligt flere tusinde besøgende til kommunen. Udvidelsen der er beregnet til at koste omkring 100 millioner kr. i anlægsudgifter, skal nu støttes med 21,5 millioner af kommunekassen.

Desværre var det ikke et enigt byråd, da Dansk Folkepartis to medlemmer, Søren Rasmussen og Molle Lykke Nielsen, ikke kunne stemme for på grund af flertallets enevælde, der ligger til grund for de meget mørke skyer om besparelser i millionstørrelsen til næste års budget på ældre, social udsatte, aktivitetshuse, handicappede, uddannelsesområdet m.m.

Byrådets borgmester, der påberåber sig at være borgerlig (konservativ), indsat af Socialdemokraterne, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre, ænser ikke virkeligheden og godkender ukritisk embedsmandsbudgettet uden modsvar, sammen med sine medsammensvorne.

Vi vil fra Dansk Folkeparti stadig kæmpe for, at samfundets svage, ældre og udsatte bliver hørt, samt arbejde med konstruktive forslag til gavn for hele kommunen, også kulturen, men melodien skal være folkelig og i samarbejdets ånd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel