Kolding Netavis

Livsstilsekspert stiller skarpt på det gode liv i lokalsamfundet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Anne Glad. Foto: Les Kaner.

Hvordan ser det gode liv ud i Kolding kommunes lokalsamfund, byer og landområder?

Det spørgsmål stiller Kolding Kommune og inviterer til debataften om bæredygtig udvikling i Kolding kommune onsdag den 29. marts i Christiansfeld.

På mødet kan du høre livsstilsekspert Anne Glad give sit bud på, hvordan vi lever nu og i fremtiden, betydningen af lokalsamfund og vores individuelle og fælles roller i forhold til den bæredygtige udvikling.

Du kan også høre om Kolding Kommunes indsatser i forhold til udvikling af byer og landområder. Derudover vil der være mulighed for en snak med politikerne i Kolding Byråd og fagfolk fra Kolding Kommune.

-Vi bor i et lille land, hvor der er pres på arealerne. Fremtidens landområder skal rumme mange funktioner. Vi skal have plads til både klimatilpasning, landbrug, solceller og mere natur, samtidig med, at vi udvikler gode lokalsamfund, hvor det er attraktivt at bo og hvor vi kan opleve smukke udsigter, ro og højt til himlen, Det er en udfordring, vi som politikere ofte står overfor og en udfordring, vi gerne vil drøfte med kommunens borgere, fortæller borgmester Knud Erik Langhoff (C) i en pressemeddelelse og fortsætter:

-Jeg håber derfor, at mange har lyst til at deltage og vil bidrage med input til debatten.

kolding.dk/debataften kan du se programmet i detaljer og tilmelde dig. Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle. Tilmeldingsfristen er den 24. marts.

Debataftenen foregår i Cuben i Christiansfeld fra klokken 19-21. Dørene åbnes klokken 18.30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel