Kolding Netavis

Legekæden åbner butik i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Photocare, Bog & idé i Kolding åbner en Legekæden-butik som en shop-in-shop i butikken i Jernbanegade. PR-foto.

Efter lukningen af alle Toys’R’Us- og Fætter BR-butikkerne er Legekæden på vej med legetøjsbutikker i en lang række byer – heriblandt Kolding.

Kolding får en Legekæden-butik som en shop-in-shop i den lokale Photocare, Bog & idé i Jernbanegade i Kolding midtby. Det oplyser butikken i en pressemeddelelse.

Landsdækkende bytteservice

Legekæden er et frivilligt kædesamarbejde med 45 forretninger landet over, heraf en stor del er kombi-butikker med Bog & idé, der kar 125 butikker i hele landet.

Legekæden og Bog & idé er en del af det samme frivillige kædesamarbejde, Indeks Retail. Samarbejdet giver kunderne en række fordele, blandt andet landsdækkende bytteservice.

Photocare, Bog & idé i Kolding slog til, da muligheden for, at få Legekæden ind, viste sig:

– Da muligheden bød sig for at vi kunne få legetøj ind, og vi havde nogle ekstra kvadratmeter vi ikke brugte, slog vi til. Allerede i februar startede vi med de indledende planer. Vi vidste vi ikke ville lade bøgerne lide under det, så det har været en længere proces at få puslespillet til at gå op. Nu hvor det hele er på plads, er vi meget tilfredse med resultatet, og vi glæder os til det er færdigt, så vi kan vise det frem, siger indehaverne Per Adsbøll og Thomas Obbekær hos Photocare, Bog & idé i Kolding og fortsætter:

– Vi har i snart seks år været både Photocare og Bog & idé, så vi er vant til at have mange funktioner i hverdagen, og er spændte på de nye som kommer med Legekæden.

Legekæden i Kolding byder kunderne indenfor til åbningsfest den 5. september masser af gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *