Kolding Netavis

Konservative stiller med stærkeste hold i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Konservative stiller med stærkeste hold i Kolding.

Senest den 17. juni 2019 skal der afholdes folketingsvalg i Danmark.

Det Konservative Folkeparti i Kolding har derfor nu to kandidater klar til valget. Niels Flemming Hansen bliver spidskandidat i Sydjyllands storkreds, mens Knud Erik Langhoff, tidligere byrådsmedlem og formand for teknik og miljø i Kolding, bliver kandidat i Kolding-kredsen.

Sydjyllands stemme på Borgen

Knud Erik Langhoff har med sin erfaring i lokalpolitik et indgående kendskab til problematikkerne i Trekantområdet. Knud Erik Langhoff skal være Trekantområdets stemme til det kommende folketingsvalg. Et fokus, som også deles af Niels Flemming Hansen:

– Vi skal have en stærk konservative stemme på Christiansborg, som kan sætte Trekantsområdet – og i særdeleshed Syddanmarks – udfordringer frem i lyset. Lige nu har Det Konservative Folkeparti ikke nogen repræsentation fra Sydjyllands Storkreds. Det skal vi have lavet om på. Jeg har igennem længere tid gerne set Knud Erik på holdet, og nu lykkedes det. Som holdet ser ud nu, har vi 50% tradition og 50% fornyelse, og jeg føler mig overbevist om, at det er det, som det borgerlige Syddanmark har brug for, siger Niels Flemming Hansen i en pressemeddelelse.

Valgkampen er lige om hjørnet

Sammensætningen af kandidater i Syddanmark er også noget, der er blevet bemærket af partiformand, Søren Pape Poulsen:

– Jeg må sige at det er nogle meget stærke kræfter, vi stiller op med i Sydjyllands storkreds. De dækker et bredt udsnit af befolkningen, og kombinationen af unge og voksne kræfter virker god. Jeg er sikker på, at de kommer til at kæmpe dag og nat, og skal forhåbentligt nok give pote, så det bliver et godt valg for Det Konservative Folkeparti i Syddanmark.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel