Kolding Netavis

Kom ud i naturen

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Til workshoppen er der blandt andet mulighed for at lave tryk med vilde planter, male med farvesaft eller modellere dyr og små væsner. Foto: Nicolai.

Fem af Trekantområdets billedskoler går sammen og byder på en kreativ workshop ved hedesøen Skærsø i forbindelse med Trekantområdets Festuge.

Nu er der mulighed for at komme ud i naturen med Billedskolen Nicolai samt billedskolerne fra Billund, Vejle og Vejen.

Det sker i første og sidste weekend fra 11.00 til 17.00 i Trekantområdets Festuge, hvor der er kreativ workshop ved Skærsø, mens Danmarks Naturfredningsforenings Vejen-afdeling står for en række guidede traveture i den enestående natur, hver dag klokken 11.00, 13.00 og 15.00.

Til workshoppen er der blandt andet mulighed for at lave tryk med vilde planter, male med farvesaft eller modellere dyr og små væsner.

“Flyt dig”

Starten går ved Skibelundteltet, der er en mobil formidlingsenhed, som Vejen Kunstmuseum har fået lavet i samarbejde med museets formidler, billedhugger Sophus Ejler Jepsen og arkitekt Cecilie Bendixen.

– Temaet for festugen er ”Flyt dig”, og det kan jo blandt andet betyde, at man skal opsøge nogle nye rammer, siger koordinator for Billedskolen Nicolai, Liv Grud Vestbjerg og fortsætter:

– Billedskolerne rykker ud i naturen for at finde nye inspirationskilder, afprøve nye teknikker og afsøge kringelkroge i natur og fantasi, for at se hvilke kreationer, der kommer ud af det. Man skal endelig kigge forbi, store som små. Både naturen, Skibelundteltet og de kreative workshops er god for en helt særlig oplevelse.

Workshoppen finder sted: 24.-25. august og 31. august – 1. september i tidsrummet 11.00 – 17.00 og er ganske gratis at være med til. Der er drop-in og ingen tilmelding.

Du finder workshoppen på parkeringspladsen nord for søen nær Skærsøvej 19, 6040 Egtved.

Tag gerne en madkurv med og et tæppe til at sidde på. Husk badetøj eller gummistøvler og regntøj afhængigt af vejret. Skærsø har på østsiden en lille badestrand. Badning på eget ansvar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *