Kolding Netavis

Kom til politisk træffetid

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Borgmesteren og de politiske udvalgsformænd m/k er klar til en ny politisk træffetid. På billedet mangler Eva Kjer Hansen, formand for Kulturudvalget. Foto: Kolding Kommune.

Du kan møde borgmester og udvalgsformænd til politisk træffetid.

Den 18. januar klokken 19-20 er der politisk træffetid på Christiansfeld Bibliotek med borgmesteren og de politiske udvalgsformænd. Alle er velkommen, hvad enten man har et spørgsmål, kommer med input til at forbedre den kommunale service, gerne vil præsentere en spændende ide eller blot har lyst til at møde politikerne og høre nærmere om byrådets arbejde.

Det er anden gang, at byrådet inviterer til politisk træffetid. Første gang var på Kolding Bibliotek sidst i oktober.

-Vi var lidt spændte på interessen, da vores første træffetid faldt sammen med valgkampen op til folketingsvalget. Men et pænt antal borgere mødte op, og vi havde en rigtig god aften. Nu rykker vi så til Christiansfeld, og senere kommer vi også til Lunderskov og Vamdrup, så vi får hele kommunen dækket godt af, fortæller borgmester Knud Erik Langhoff (C) i en pressemeddelelse.

Den politiske træffetid er et forsøg på at styrke og udvikle det lokale demokrati. Arrangementet har et uformelt præg. Der er ikke krav om tilmelding, man kan komme og gå, som man vil, og der er kaffe på kanden og kage på bordet.

Byrådet har planlagt yderligere to politiske træffetider – 20. april på Lunderskov Bibliotek og 14. september på Vamdrup Bibliotek. Herefter vil politikerne evaluere forsøget og tage stilling til, om ordningen skal fortsætte.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel