Kolding Netavis

Kolding Havn: Mere skrot end slot?

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Knud Erik Langhoff, borgmesterkandidat for Konservative i Kolding, Mariavej 9, 6091 Bjert.

På Kolding Havn er det syn, der møder turister og andre besøgende ikke flotte, som andre steder med gamle træskibe eller spændende fragtskibe fra fjerne destinationer.

Det ville måske også være at forsøge at romantisere, hvad der er en arbejdende havn lidt for meget. Men at man mødes af flere meterhøje skrotbunker som det mest iøjnefaldende kunne vi dog godt tænke os foruden.

Derfor opfordrer Konservative i Kolding herved byrådet og havnebestyrelsen i Kolding til at få skrotbunkerne ud fra Kolding Havn.

Skrotbunkerne skæmmer byen og generer befolkningen omkring havnen, og sender et utroligt dårligt signal til turister og andre gæster i Kolding – et signal om at Kolding er en skrotbunke, og det er simpelthen ikke rimeligt.

Derfor denne opfordring til at handle nu og vise befolkningen, at i Kolding står vi sammen, og vi handler til gavn for flerheden og ikke udelukkende for enkeltvirksomheders velbefindende.

Konservative i Kolding medgiver at den totale omlægning af Kolding havn kræver tid og vil ske over en længere årrække. Det skal vi alle acceptere, men at få skrotbunkerne ud af Kolding bør ske absolut hurtigst muligt.

Det er simpelthen ikke rimeligt at de mange bådejere ved Kolding Fjord og havn og de mange beboere ved Kolding Fjord, vedvarende skal leve med de gener rustne vanddråber medfører. Det ødelægger fartøjer i Marina Syd og ved Kolding Fjord. Hertil kommer den øredøvende larm, som lastninger af jernskrot bringer til beboerne ved fjorden. Det må simpelthen høre op hurtigst muligt, hellere i dag end i morgen.

Skal Kolding kommunes borgere fortsat være stolte af og glæde sig over havneområdet i Kolding, skal der handles nu.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *