Kolding Netavis

Kolding bygger på fremtiden

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Per Bødker Andersen (S) Kirkely 13, 6000 Kolding, Hamlaoui Bahloul (S) Ågærdet 66, 6000 Kolding og Hanne Dam (løsgænger) Haderselvvej 25, st., 6000 Kolding.

Socialdemokratiet i Kolding skal snart vælge spidskandidat ved urafstemning. Venstre har truffet sit valg, og det samme har SF.

Efter den 9. november har Socialdemokratiet i Kolding valgt sin spidskandidat. Vi har valget mellem to meget dygtige kandidater. Vi er ikke i tvivl om, hvem vi vil anbefale. For os er det vigtigt, at Kolding får den person, som kan lægge linjen for en ny, spændende, bæredygtig udvikling af velfærds-kommunen. Det har Kolding fortjent i fremtiden.

Derfor støtter vi Filip Bekic Bladt som Socialdemokratiets spidskandidat. Han brænder for Kolding. Han er engageret og samvittighedsfuld, og så evner han at skære igennem. Vi tre vægter lidt forskellige ting hos ham; hans sociale engagement for alle borgere – unge som ældre. Hans aktive indsats i idrætslivet og oprigtige interesse i at udvikle kulturlivet. Hans røde hjerte for børn og unge – i undervisning og fritid. Han har de socialdemokratiske holdninger, der formår at samle os trods vores forskellige prioriteringer.

Filip prioriterer velfærd og det grønne område, og begge dele er bærende for de mange spændende visioner, han har for Kolding – og hele Kolding Kommune.

I sidste ende er det medlemmerne, der bestemmer. Vi har nu muligheden for at vælge fremtiden i Socialdemokratiet i Kolding. Vi har truffet vores valg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *