Kolding Netavis

Kæmpe hul i vejen: Asfalten forsvundet ned i dybet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Her ses det store hul i Steppingvej. Foto: Elo Christoffersen.

Lørdag formiddag var der pludselig et kæmpe stort hul i vejen.

Steppingvej ved Ødis har fået et kæmpe hul i asfalten. Asfalten er simpelthen forsvundet ned i dybet. Det dækker et areal på cirka 1 X 1 meter eller endda 2 X 1 meter.

Det kunne få alvorlige følger, hvis en bil eller for den sags skyld en lastbil kørte ned i sådan et hul.

Trekantbrands indsatsleder er på stedet og oplyser til Kolding Netavis, at frivillige fra Kolding Kommune er rekvireret til at få lavet en skiltning, der advarer om at der er fare på stedet.

Kolding Kommune fik i mandags fra en forbipasserende melding om, at der var et hul i vejen (dog ikke så stort). Kommunens folk satte skilte op med hastighedsbegrænsning på 50 km/t og bump på vejen. Men nu er der som nævnt et stort hul. Det opdagede den selvsamme forbipasserende lørdag. Denne gang ringede vedkommende til Sydøstjyllands Politi , der fik rekvireret Trekantbrand.

Så skal du ud at køre på Steppingvej mellem Vonsild og Ødis, så skal du passe på og køre forsigtigt, når du kommer til dette sted.

Se billederne nedenunder…

OPDATERING

Nu er der mærket af på stedet, lagt plader på og opsat bedre skiltning. Efter at frivillige fra Kolding Kommune, som Trekantbrand kan rekvirere, har været på stedet, er der lagt en stor jernplade henover hullet. Der er fortsat hastighedbegrænsning.

Her er kommunens folk ankommet til stedet: Foto: H.E. Haulrich.

DSC 1369 scaled

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *