Kolding Netavis

Julemarked: Udstillere nøje udvalgt

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Den 30. november og 1. december arrangerer Trapholt sit populære julemarked. Foto: Trapholt.

Hvert år tiltrækker Trapholts julemarked udstillere samt besøgende fra hele landet.

Igen i år samles 55 specielt udvalgte kunsthåndværkere og designere med deres unikke produkter.

På Trapholts julemarked i weekenden 30. november og 1. december, udstiller kunsthåndværkere og designere deres produkter og man kan som gæst købe unikke julegaver i tekstil, læder, træ, keramik, smykker, glas og papir. Udstillerne er nøje udvalgt af Trapholt for at sikre høj kvalitet samt variation og det betyder, at man som gæst vil blive mødt af både kunsthåndværkere og designere fra tidligere år samt nye og unge talenter.

– Det der kendetegner vores julemarked er, at man som gæst har mulighed for at møde de forskellige kunstnerne og høre om deres tanker og processer bag produkterne. Der er, som altid, fokus på solidt kunsthåndværk og design og vi oplever en stigende grad af bæredygtige produkter og materialer, fortæller Maria Vallø Strauss, arrangementsansvarlig på Trapholt, i en pressemeddelelse.

Udover kunsthåndværkerne og designerne kan man opleve live stemningsfyldt julemusik og i Café Trapholt serveres der gløgg, æbleskiver og brunch. I juleworkshoppen kan alle – børn såvel som voksne – lave små juleverdner i glas og være med til at skabe en gigantisk julelysekrone, der skal hænge på Trapholt.

Som gæst kan man naturligvis også opleve resten af Trapholt og se den anmelderroste særudstilling SENSE ME, der stiller skarpt på vores sanser og udfordrer os på hvordan vi sanser verden og hinanden.

Hvis man er til flere oplevelser og et særligt indblik i dansk design, er det muligt at krydre dagen med en guidet introduktion til Arne Jacobsens Kubeflex sommerhus.

Julemarkedet hos Trapholt i Kolding finder sted 30. november og 1. december klokken 10-17.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *