Kolding Netavis

Her er værterne til Dansk Melodi Grand Prix 2023

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Dansk Melodi Grand Prix finder sted i Arena Næstved. Heino Hansen og Tina Müller er værter. Fotos: Seth Nicholas, Agnete Schlichtkrull.

Værterne til Dansk Melodi Grand Prix 2023 er fundet.

Den 11. februar samles danskerne til musikfest, når Dansk Melodi Grand Prix løber af stablen på DR1 og i Arena Næstved. Nu løfter DR sløret for de to værter, der skal holde seerne med selskab igennem en festlig aften, og det bliver duoen Tina Müller og Heino Hansen, oplyser DR i en pressemeddelelse.

Mens Tina Müller har løftet værtsrollen ved de seneste to Grand Prix’er, er Heino Hansen ny i rollen. Han siger:

-Jeg glæder mig virkelig meget til at være vært ved Dansk Melodi Grand Prix. Og så på min egen hjemmebane i Næstved, det kan ikke være bedre.

Programansvarlig for Dansk Melodi Grand Prix, Erik Struve Hansen, siger om valget af værter:

-Dansk Melodi Grand Prix er en stolt tradition, som binder familier og generationer sammen på tværs. Det fællesskab og den brede appel showet har, vil vi også gerne afspejle i vores værtspar, og derfor er jeg glad for, at Tina og Heino har sagt ja til opgaven. Jeg er sikker på, at de med deres forskellige baggrunde kommer til at supplere hinanden godt og samtidig være godt selskab for seerne, som er en af de vigtigste opgaver for en værtsduo i Dansk Melodi Grand Prix, siger Erik Struve Hansen.

Billetterne til Dansk Melodi Grand Prix sættes til salg fredag den 18. november klokken 10 på drbillet.dk. Der vil som noget nyt være mulighed for at vælge ståpladser til showet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel