Kolding Netavis

Gode og nødvendige investeringer

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Molle Lykke Nielsen (DF), medlem af Teknik-, klima- og boligudvalget, Mosegyde 11, 6094 Hejls.

Alle byrådets partier har indgået forlig om, at fremrykke en række investeringer. Vi har fået mulighed for sætte gang i investeringer og dermed økonomien og beskæftigelsen i forbindelse med Coronakrisen.

For mig og Dansk Folkeparti har det været vigtigt, at tage fat på vedligehold af vores bygninger bl.a. skoler, vuggestuer og børnehaver.

På det tekniske område har jeg lagt vægt på, at vi omsider kan få afsluttet arbejdet med grøn bølge for bilisterne. Det sparer tid og er godt for klima og miljø.

Vores handelsliv er voldsomt udfordret. Derfor er det særdeles vigtigt, at vi får renoveret Borchs Gård, så den er præsentable som parkeringsplads, men også kan brugs til f.eks. koncerter og markeder, der kan skabe mere liv i midtbyen. Der kommer også bl.a. nye bænke.

Søndertorv udvides, så livet ved åen kan nydes af endnu flere. Noget der er efterspurgt af mange. Der kommer legepladser og meget andet.

Jeg glæder mig over, at det ansvar vi tog ved budgetforliget i efteråret sidste år. Det var ikke rart men har virket og vores økonomi tillader nu igen investeringer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *