Kolding Netavis

Fortsat klippekort til hjemmehjælp

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), formand for Seniorudvalget, Primulavej 7, 6000 Kolding.

I Kolding Kommune bevarer vi klippekortet til hjemmehjælp. Klippekortet kan bl.a. bruges til højtlæsning, brevskrivning, hyggesnak, en gåtur eller noget andet der kan være med til at skabe livsglæde og livkvalitet. Det er hjemmehjælpsmodtageren selv der bestemmer.

Jeg mener det er glædelig, at mange interesserer sig for hvordan vore ældre medborgere bliver behandlet. Det gør dog også at historier om ting der ikke fungere eller noget der rammes af besparelser, et eller andet sted i landet, bliver delt på facebook. Der læser mange kun overskriften og så tror de det er noget fra deres lokalområde. Så går snakken og det skaber utryghed blandt de der er afhængige af det der omtales, således også blandt de der har klippekort til hjemmehjælp.

Klippekortet er efter min opfattelse en rigtig god ordning, der tager udgangspunkt i hvad der er vigtigt for det enkelte menneske. Det skal under ingen omstændigheder afskaffes. Skal der ske noget med det, så skal de udbredes til flere der får hjemmehjælp.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *