Kolding Netavis

Flying Superkids vender tilbage til Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Flying Superkids vender tilbage til Kolding. Pressefoto.

De unge og dygtige ”supergymnaster” fra Flying Superkids vender tilbage til Kolding efter et års pause med en toptunet forestilling og et kæmpe lysshow den 12. oktober. Flying Superkids forventer fyldte tribuner og fantastisk stemning.

Efter ét års pause er Flying Superkids nu klar til at vende tilbage til Kolding. Denne gang er det dog uden det karakteristiske telt. I stedet optræder de flyvende ”supergymnaster” i Bramdrupdam Sports- og Mødecenter den 12. oktober som en del af deres efterårsturné.

Med sig bringer de et væld af showteknik og et kæmpe lysshow, og omdanner sports- og mødecenteret til en fuld udrustet ”showarena”. Derefter går det løs med superbørnenes verdensberømte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, masser af højt humør og fed musik.

– Vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage til Kolding. Det har altid været en fed by at optræde i, og tidligere har der både været fyldte tribuner og tæt på landskampstemning til vores forestillinger, så det regner vi bestemt også med er tilfældet denne gang. Og ud fra de henvendelser vi har fået, om at vi ikke snart kom til byen igen, så tyder det på, at det bliver en fest i Kolding. Vi er i hvert fald topmotiveret til at leveret et brag af et show og vise, hvad vi kan, fortæller Lars Godbersen, konferencier og direktør for Flying Superkids, i en pressemeddelelse.

Udvikler hvert år nye numre

Flying Superkids, med koreografen Jack Godbersen i spidsen, har siden november sidste år brugt op mod 7 måneder og i omegnen af 1000 timer på at udvikle forestillingen, programmere lys og indøve koreografier. Resultatet af det arbejde er årets show, som er propfyldt med nye, imponerende numre, masser af grin og godt humør.

I år optræder gymnasterne blandt andet med et særligt intenst springnummer. I nummeret er en fire meter høj jernkonstruktion centrum for en række nervepirrende spring, som ikke kan beskrives med ord. Idéen til nummeret er opstået, efter en af de ældre gymnaster til træning øvede sig på spring, og det er nu endt som et af de største numre i årets show:

– Nummeret er et godt billede på, hvordan vi finder på nye numre og udvikler showet. Vi har den her gymnast, som fjollede lidt rundt med forskellige spring til træningen, og det så super fedt ud, så det ville vi gerne have med i showet. Derfor byggede vi jernkonstruktionen, som nu er blevet til et forrygende springnummer, der skaber spænding i hele salen og giver en særlig energi til vores gymnaster, fordi det er et helt unikt og stærkt nummer, der ikke er set før. Det er med andre ord Flying Superkids, når det er allerbedst, fortæller Lars Godbersen.

Flying Superkids har premiere på deres efterårsturné i Skærbæk den 11. oktober. I løbet af turnéen, som er fordelt over fire weekender i oktober og november, når gymnasterne at besøge 15 byer, herunder Kolding.

Du kan opleve Flying Superkids i Bramdrupdam Sports- og Mødecenter, lørdag den 12. oktober klokken 16. Billetsalget til forestillingen i Kolding starter tirsdag den 20. august på www.flyingsuperkids.com.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *