Kolding Netavis

Fire nye millionærer lige inden jul

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Foto: Danske Spil.

Juleheldet hos de danske lotterispillere vil ingen ende tage, og denne weekend har budt på intet mindre end fire nye millionærer.

Mon ikke der bliver råd til et par ekstra julegaver og en ekstra god flaske rødvin på julebordet hos de fire heldige danskere, som efter weekendens trækninger i Lotto og Eurojackpot kan kalde sige vaskeægte julemillionærer.

Fredag aften startede festen, hvor en dansker vandt en delt andenpræmie i Eurojackpot. Med en indsats på 90 kr. sikrede en heldig spiller fra Fredericia sig weekendens første store milliongevinst.

Østjyden, der spillede med fra danskespil.dk, kan se frem til at gå ind i juledagene med 4.556.809 kr. ekstra på kontoen.

22 millioner kroner i puljen

Men festen stoppede ikke her. Lørdag var der vanvittige 22 millioner kroner i puljen i Lotto, og især én heldig lotterispiller kunne smække fødderne op og lade champagnen poppe efter aftenens trækning.

Den heldige sønderjyde afsluttede indkøbsturen i Meny Haderslev med at købe en Lotto kupon, og det må siges at have været rigtig fornuftigt. En af rækkerne indeholdt nemlig de syv helt rigtige tal, og det udløste førstepræmien på 22.000.000 skattefrie kroner.

Sidst, men bestemt ikke mindst, skulle der selvfølgelig også trækkes lod om 2×1 millioner blandt alle spillede rækker i Lotto.

En heldig spiller fra Svendborg Kommune, der spillede med fra danskespil.dk, har vundet en million kroner på Millionærgarantien fra Lotto, hvor man kan blive millionær, selvom man har nul rigtige.

Det samme har en heldig nordjyde, der har købt sin kupon hos Netkiosken i Aalborg. Begge kan se frem til at få en skattefri million at forsøde tilværelsen til.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel