Kolding Netavis

Endnu engang besparelser

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Elvis Comic (S), byrådsmedlem, Gotthardpasset 8, 6000 Kolding.

Frustration, tankevækkende og chokerende at man endnu engang har et stort ønske om at spare på specialskolerne.

Det er ærgerligt, og det er vores svageste, der bliver taget som gidsel i sagerne. Socialdemokratiet ønsker ikke besparelser på 3,8 millioner kroner, som får kæmpe konsekvenser i forhold til de handicappede børn på specialskolerne og deres forældre. Det er ikke i orden!

Desuden er Dansk Folkeparti, SF, Radikale Venstre og Enhedslisten enige – men Venstre lader den nu gå til byrådet, hvor de kan samle et absolut flertal. Ærgerligt.

Det her drejer sig om specialskolerne, og børn med et handicap samt deres forældre som nu får et liv som er sværere end i forvejen, og de har det altså svært allerede nu – hvis nogen ville komme med den bemærkning. Fakta er bare at vi i vores kommune henover de sidste mange år, har sparet utrolig mange ressourcer på handicapområdet, og det kan vi ikke blive ved med.

Det skaber både bekymring hos de handicappede og specialskolerne, men også hos forældrene til de børn der rammes. Derudover er det en gevaldig forringelse af kvaliteten både for børn men også skolerne.

Vi arbejder med ”Borgerens centrum” i Kolding Kommune – men alligevel glemmer Venstre at sætte borgeren i centrum, når det gælder de mest svage. Ærgerligt.

Jeg er ellers tilhænger af, at vi i Kolding Kommune kendes på at tage os af de svageste borgere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *