Kolding Netavis

Endelig Vamdrup

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Casper Nørgaard Maglekær, byrådskandidat Konservative Folkeparti i Kolding, Egevej 17, 6580 Vamdrup.

Det glæder mig, at byrådet langt om længe er klar til at godkende udstykningen af nye parcelhusgrunde på Hvidkærgårdsvej. Det er tiltrængt hvis Vamdrup skal fortsætte med, at udvikle sig og være attraktiv for nye borgere.

Vamdrup er en by hvor der er plads til alle og derfor skal vi også give flere mulighed for at slå sig ned her. Det er vigtigt for Konservative når vi udvikler vores by, at vi gør det med hjertet. Fokus skal ikke blot være på udstykninger, men også på grønne arealer hvor børn kan boltre sig, Fido kan blive luftet og motionisterne puste ud.

Fokus for den politiske snak I Kolding kommune er oftest på Kolding by. Det er naturligt, da langt hovedparten af vores borgere bor og arbejder her. Det er dog vigtigt for os Konservative, at vi husker udviklingen i hele kommunen så vi kan bevare det gode lokale fælleskab, ikke kun i centerbyerne, men også i vores mange landsbyer. Derfor bakker vi også op om udstykningen på Hvidkærgårdsvej.

Heldigvis sker der mere end det. Jeg glædes også over, at der er bevilget penge til Kino og biblioteksprojektet. Netop projekter som disse er med til at forskønne vores by. Pengene er dog kommet til ved hjælp af lån. Lån som man har kunnet hive hjem pga. Corona. Her er det værd at huske på, at Corona penge også er rigtige penge, der skal tilbagebetales en dag.

Lige nu skal vi glæde os over der sker en masse. Endelig blev det Vamdrups tur.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *