Kolding Netavis

En spændende politisk tid vi går i møde

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Vibeke Henriksen, bestyrelsesmedlem i Venstres vælgerforening, Dalbyvej 16, 6000 Kolding.

Vi har haft en stærk borgmester i Kolding i 12 år i Jørn Pedersen, og derfor er det virkelig også en spændende politisk tid vi går i møde.

Folketingsmedlem af Kolding kredsen Eva Kjer Hansen bekræftede i onsdags, at hun agter at stille op som Venstres nye spidskandidat og blive Jørn Pedersens efterfølger. For mig er det en glædelig nyhed, da jeg elsker valg -den demokratiske proces, hvor medlemmerne har taget stilling, og man får muligheden for at sætte sit kryds på netop den kandidat man tror på kan udvikle ens fantastiske by.

For Venstre er det stærkt, at vi nu har to kandidater som besidder gode kvalifikationer og store visioner for byens forsat positive udvikling og velfærd: 43-årig byrådspolitiker og gruppeformand Jakob Ville og den indflydelsesrige eks-minister og nuværende folketingsmedlem Eva Kjer Hansen.

Det er stærkt af Eva, at hun har viljen til at kaste sig ud i det kommunale og om nogen kender hun Kolding, og har stor indsigt i de politiske udfordringer byen har, hun har trods alt knoklet for byen i 30 år fra Christiansborg, så få mig er det opmuntrende at hun nu er klar til at knokle videre i en kommunal politisk sammenhæng.

Straks kommer der kritik. Hun leder bare efter en taburet at sidde på. Levebrødspolitiker mm. Men hun har altså stillet op for Kolding år efter år, og har aldrig afveget arbejdet for noget, og hun har knoklet på for at få gennemført vores politik for at få styrket vores kommune.

Jeg synes det er fedt, at hun har mod på nye udfordringer i hendes arbejdsliv, og VELKOMMEN med bopæl i Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *