Kolding Netavis

En meget skuffet ældreordfører

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Karina Adsbøl (DF), ældreordfører, Koldingvej 17, 6580 Vamdrup.

Det var noget af et chok at læse den såkaldte røde finanslov, som blev offentliggjort forleden. Ældreområdet er nærmest glemt! 125 mio. kr. til en pulje til kommunerne er alt, hvad det kunne blive til.

På den finanslov, som DF og den daværende borgerlige regering indgik sidste år, blev der afsat 1,5 milliarder kr. til folke- og førtidspensionister. Det kaldte Ældre Sagen for et ”historisk løft”.

Nu er DF ikke længere med ved forhandlingsbordet, og så står den på smalhals for de ældre. Vi kan konstatere, at ældreområdet bare ikke er særligt vigtigt for regeringen og dens støttepartier. Trist.

Men sådan er det. Man havde mere travlt med eksempelvis at sikre, at udenlandske borgere skal slippe for brugerbetaling på danskundervisning.

Særligt SF må stå tilbage med en dårlig smag i munden. I valgkampen indgik min formand Kristian Thulesen Dahl og SF’s Pia Olsen Dyhr en pagt om, at uanset, hvem der ville ende med at vinde valget, så ville de to partier tage et krav om én milliard kr. ekstra til ældreområdet med ind til forhandlingsbordet. SF havde chancen. De tog den ikke. Og de ældre fik en lang næse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *