Kolding Netavis

Efterårsferie: Specielt én dag, bliver der tryk på trafikken

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen

Flere danskere ventes, at holde efterårsferie i Danmark.

Coronakrisen er årsagen til, at flere danskere ventes, at holde efterårsferie herhjemme i Danmark, oplyser Vejdirektoratet.

Derfor kan der blive ekstra pres på vejene. Især lørdag venter Vejdirektoratet, at der vil være meget trafik på vejene og det gælder også motorvejen omkring Kolding.

Trafikanterne skal forberede sig på tæt trafik og periodevise forsinkelser, især på motorvej E20 i vestgående retning fra hovedstadsområdet mod Jylland samt på E45 Sønderjyske Motorvej.

Derudover forventer Vejdirektoratet også, at der vil være ekstra mange biler på vejene i de store sommerhusområder rundt omkring i landet.

Efterårsferiens sidste weekend forventes at blive mere rolig, men dog stadig med tæt trafik, særligt om lørdagen fra Jylland mod hovedstadsområdet.

Der er dog gode nyheder til pendlerne. Ferien byder på mindre trafik end sædvanligt på hverdagene, så Vejdirektoratet forventer kortere rejsetid på de store veje, også i myldretiden.

Gode råd til ferieturen

· Kør uden for de mest trafikerede tidsrum og sæt god tid af til rejsen

· Hold dig opdateret om den aktuelle trafiksituation på www.trafikinfo.dk

· Hold god afstand til den forankørende og vær opmærksom på midlertidige hastighedsnedsættelser, for eksempel ved vejarbejder

trafik efteraarsferie 2020

Grafik: Vejdirektoratet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel