Kolding Netavis

Drama for alle pengene

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Poul Erik Jensen (S), gruppeformand, Østergade 20, 6580 Vamdrup.

Først sprænger vi det hele i luften. Derefter bølger diskussionen frem og tilbage om hvem der er de onde og hvem der er de gode. Og til sidst finder alle sammen om en genopbygning.

Det kunne være historien til et nyt teaterstykke på Mungo Park/Kolding Egnsteater. Men det foregik faktisk på Kolding Rådhus, hvor alle byrådets medlemmer siger JA til, at der fortsat afsættes de samme penge til et egnsteater – som hidtil. Og teatret fortsætter i Fredericiagade 1, hvor City Kolding også får hjemsted. Meningen er at de også skal understøtte hinanden til fordel for Kolding midtby.

Der er masser af nye aktiviteter i støbeskeen. Oven i det afsættes der penge til en række anlægsaktiviteter. Herunder 15 millioner til renovering af Kolding Stadion, så der fortsat kan spilles elitefodbold.

10 millioner til flytning af atletikbanen – forhåbentlig til et område ved Munkevængets Skole, så det samtidig giver et løft til boligområdet.

2,5 millioner til flytning af cricket-banen.

Kolding Boldklub får 2 millioner til forbedringer.

Der afsættes 5 millioner til trafikforbedringer i Skovbogadekrydset.

Derudover 3,5 millioner til kunstgræsbane i Vamdrup eller Lunderskov.

Endelig afsættes der også en halv million i år til Cafe Paraplyen og Folkekøkkenet. Og der følger flere penge i de kommende år.

Det hele ventes vedtaget af et enigt byråd på fredag. Det politiske håndværk har haft et rodet og uskønt forløb. Men vi nåede i mål.

I Socialdemokratiet glæder vi os over en happy ending.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *