Kolding Netavis

De sidste navne klar til Grøn

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Phlake. Foto: Victoria Mørck Madsen/PR foto.

Nu er de to sidste navne klar til dette års grøn, der også kommer til Kolding.

Årets Grøn-program er nu fuldendt. Tuborg og Muskelsvindfonden afslører onsdag, at de to sidste navne er hitmagerne Phlake og rapgruppen Suspekt.

Phlake ser frem til at vende tilbage på Grøn:

-Endelig skal vi spille på Grøn igen! Vi glæder os bare til at komme ud på græs igen, og blive sluppet fri sammen med alle dem, som kommer og ser koncerter. Det er første gang i tre år, at der bliver spillet ægte sommerkoncerter, og det glæder vi os helt hjernedødt meget til!

Phlake tordnede i 2016 ind på de danske hitlister med kæmpe hits som ’Pregnant’ og ’Angel Zoo’ fra debutalbummet ’Slush Hours’, der høstede hele fem priser ved Danish Music Award i 2016 – bl.a. for ’Årets Album’. Gruppen var det mest spillede danske navn på P3 i både 2016 og 2017, og i 2018 var ’The Rascal’ det mest spillede danske nummer på dansk radio.

I slutningen af oktober 2021 udsendte Phlake første single fra et nyt albumforløb. Nummeret ‘Vendetta’ cementerede bandets position som et af de mest populære musiknavne herhjemme og blev også P3’s Uundgåelige. I april i år fulgte duoen op med deres nyeste single, ’10 Feet’”. Phlake havde debut på Grøn i 2018.

Suspekt glæder sig til fænomenal sommer

Den danske rapgruppe Suspekt har i årtier blæst danskerne bagover med udfordrende tekster fra hjemegnen Albertslund. Suspekt har vundet indpas i toppen af dansk hiphop og skubbet grænserne for, hvad man kan synge om.

Der er altid garanti for et vildt og overraskende liveshow, når de pumper liv og energi i scenen og publikum. Suspekt er med på Grøn for 5. gang til sommer, og de var i 2016 også ’Plads til forskelle’-ambassadører.

Suspekt fortæller:

-Der er gang i Danmark igen, og vi glæder os helt ekseptionelt til at skulle tournere rundt med Grøn igen – særligt fordi hele Plads-til-forskelle tankegangen betyder meget for os! Der skal være plads til alle, og vi skal alle have lov til at have vores forskelligheder. Det bliver en fænomenal sommer!

Suspekt har vundet et hav af priser og anerkendelser, bl.a. Danish Music Award for Årets Dansk Gruppe i både 2020 og 2015.

Grøn runder Koldingbydelen Seest den 22. juli. Foruden Phlake og Suspekt er disse navne allerede offentliggjort: Christopher, D-A-D, Drew Sycamore, Tessa, Carpark North og Andreas Odbjerg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel