Kolding Netavis

Cirkus indleder turné i Christiansfeld

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pressefoto.

Turnéen starter fredag i Christiansfeld.

På fredag er der dømt ægte cirkusstemning, når Cirkus Trapez indleder deres efterårsturne i Cuben i Christiansfeld.

Men nu er cirkusteltet skiftet ud med haller rundt om i landet og et sted har dog en helt særligt betydning for Isabella Enock Sosman. I et interview til Radio Kolding fortæller hun, at Christiansfeld betyder meget for hende:

-Jeg har jo gået i skole i Christiansfeld. Og vi har jo boet i Hejls i rigtig mange år. Så det betyder rigtig meget for mig, siger hun.

Og publikummet i Cuben i Christiansfeld har noget at glæde sig til når Cirkus Trapez starter deres sæson der på fredag. Til Radio Kolding siger Isabella Enock Sosman:

-Årets efterårsforestilling har alt det en rigtig cirkusforestilling skal byde på. Oplev blandt andet den kun 13-årige Vanessa fra Tjekkiet. Hun kommer fra en tjekkisk cirkusfamilie, og startede allerede som blot femårig med rytmisk gymnastik og jonglering. Lige siden har Vanessa trænet og trænet for at kunne fremføre dette imponerende jonglerings nummer, som hun vil fremvise i året efterårs forestilling.

Ligeledes fra Tjekkiet kommer den sjove klovn František Šulc. Han kommer ud af en fem generationers cirkusfamilie. Han startede sin karrierer med at være luftakrobat, og rejste de efterfølgende mange år rundt som professionel luftartist. Efter hans lange karriere, havde han på sine gamle dage lyst til at blive klovn, og det er altså det hans karriere er endt med nu. František elsker at underholde og få alle i publikum til at grine.

Delvis fra Danmark og Chile, kommer 13-årige Rasmine. Rasmine havde sin debut under forestillingen i Madsbyparken i sommers, og blev modtaget med stor begejstring fra publikum. I august vandt hun en special pris, ved uddelingen af den Danske Cirkus pris. Rasmine fik prisen får sin enorme dygtighed og flittighed til at træne, og optræde alle mulige steder.

Isabella Enock Sosman, der sammen med sin mand driver Cirkus Trapez, siger til Radio Kolding, at selvom det er i haller rundt om i landet man nu har sine cirkusshows, så er det stadig den ægte cirkusstemning man går efter at give publikummet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel