Kolding Netavis

Christiansfeld i gult

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Molle Lykke Nielsen (DF), byrådsmedlem, Mosegyde 11, 6094 Hejls.

Selvfølgelig skal Kolding Kommune på landkortet når Tour de France skal gennem Danmark. Vi skal ikke bruge millioner af kroner på det, som nogle andre kommuner, men vi skal have alt det ud af det vi kan få.

Der skal være folkefest og borgerne skal have en god oplevelse. Jeg håber også det lykkes os, at få cykelløbet forbi over den tidligere dansk/tyske grænse ved Frederikshøj og videre forbi Christiansfeld. Så vi også her kan give borgerne en god oplevelse og få UNESCO byen Christiansfeld med på tv-billederne, der ses verden over.

Hvis ikke turen kommer over den gamle grænse ved Frederikshøj, så kunne det også være en mulighed, at løbet gik via Skamlingsbanken. Der jo er en nyligt udbygget historisk attraktion. Turen kunne fortsætte ned gennem Hejls, forbi Præstegården der i januar 1658 havde den Svenske hær på overnatning, inden den gik over isen på Lillebælt. Videre over Hejlsminde, hvor den gamle 1864 – 1920 grænse passeres og over udløbet fra Hejlsminde nor. Videre til Christiansfeld.

Vi har så meget at byde på og vise frem i Kolding Kommune, der skal vi være stolte af og arbejde for at synliggøre.

Jeg har derfor med stolthed sagt ja til, at vi skal give et mindre bidrag til folkefesten i Kolding Kommune, og jeg vil arbejde for Tour de France også kommer forbi Christiansfeld.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *