Kolding Netavis

Catolhavegyden reddet

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), formand for Seniorudvalget, Primulavej 7, 6000 Kolding.

Vi er i den glædelig situation, at vi har 20 aktivitetscentre for seniorer spredt ud over hele Kolding kommune. Der afvikles et væld af aktiviteter i dem. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at de er til meget stor glæde, for rigtig mange mennesker. De giver livsglæde og livskvalitet. Derudover er der omkring hundrede foreninger for seniorer, som får støtte fra Kolding Kommune til deres aktiviteter.

I Vonsild er der flere foreninger, der holder til forskellige steder. Bl.a. er der aktivitetscentret på Catolhavegyden. Der foregår en masse gode aktiviteter, arrangeret af frivillige.

Aktivitetscentret er indrettet i en pavillon, den har gennem lang tid trængt til en omfattende renovering. Der har endda været forslag fremme om at fjerne den. Men heldigvis har seniorernes ønske, om at blive på placeringen, sejret.

Vi har nemlig sikret penge til renoveringen. I forbindelse med det store børneforlig, blev der også lidt midler til seniorområdet. Der blev således afsat 1 mio. kr. og til renovering af aktivitetshuset på Catolhavegyden og Seniorudvalget kan finde de resterende 1,5 mio. kr. i eget budget.

Det at vi har så mange aktivitetshuse for seniorer, er noget særligt for Kolding Kommune. Vi være kan være stolte af dem og værne om dem og ikke mindst de mange frivillige.

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *