Kolding Netavis

Brug tiden på noget der betyder noget

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Filip Bekic, fællesledelseformand, Socialdemokratiet i Kolding, Borgergade 4, stuen th., 6000 Kolding.

Denne frygtelige Corona virus har sat alting i stå. Efterhånden er det vel gået op for os alle, hvor alvorligt det her er. Det eneste vi kan appellere til er, at vi lytter til eksperterne og bruger vores sunde fornuft. Jeg vil ikke negligere denne krise eller gøre den mindre alvorlig end den er. Jeg vil blot prøve at komme med et andet perspektiv, så det hele ikke kommer til at handle om hamstring og frygt.

Som person er jeg altid meget optimistisk. Jeg tror på at der findes muligheder i alle situationer, lige meget hvor sort det ser ud. Alle kriser kan vendes til noget godt, hvis vi har modet til det. Når vi nu alligevel er spærret inde, så lad os bruge tiden, på det der betyder noget for os. Lad os få læst en god bog, få ryddet op, brugt tiden med dem vi holder af, få lavet noget god mad. Ja lad os da udnytte tiden og få gjort de ting vi normalt ikke får gjort i en travl og stresset hverdag. Og ja! vi kommer til at kede os, men det er også sundt, vi skal ikke være på hele tiden.

Tænk over hvornår du næste gang får chancen for at bruge så meget tid, uden du skal stresse over alt mulig andet.

Jeg ved det er en svær situation vi befinder os i. Men lad os prøve så godt vi kan og få det bedste ud af det. Når noget er skidt, er det altid godt for noget andet. Det her er ikke en opsang, men et budskab til at bruge tiden, på noget der betyder noget for dig og for dine nærmeste.

Husk at være taknemmelig for de mange mennesker, som i disse dage yder en enorm indsats for vores samfund og husk at efter regn kommer solskin.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *