Kolding Netavis

Bronuts overlever: Åbner i januar

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Her ses Bronuts' direktør, Ninos Oraha (t.h.) og Türker Alici. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Fem af kædens butikker genåbner i januar.

Efter Bornuts 10. december gik konkurs, er der godt nyt for de, som elsker disse donuts. Bronuts overlever nemlig.

I følge Ekstra Bladet er det stifter af Lyngså Invest, Lars Langelund Jørgensen, der har reddet Bronuts. Bronuts Group ApS er blevet oprettet. Lars Langelund Jørgensen ejer 50-66 procent af det nye selskab, mens Türker Alici og Ninos Oraha hver ejer 20-25 procent.

-Türker og jeg er sindssygt glade for, at det lykkedes at redde Bronuts. Vi har savnet vores fantastiske kollegaer og vores endnu mere fantastiske gæster. Nu glæder vi os til at komme videre på Bronuts-rejsen sammen med dem. Vi vil have fuld fokus på at kunne genåbne og igen kunne tilbyde alle vores dejlige gæster de bedste donuts i verden, fortæller Ninos Oraha i en pressemeddelelse.

Han var sammen med Türker Alici indehavere af Bronuts. Efter redningen er Ninos Oraha direktør for det nye selskab. Han understreger, at man denne gang vil træde på bremsen og ikke åbne nye filialer i samme tempo, som i den konkursramte Bronuts.

-2022 bliver et år, hvor vi lige rykker lidt tilbage på banen. Det handler om at få styr på vores forretning mere end det handler om at åbne nye butikker. Nu skal vi gøre konceptet klar til at kunne endnu mere fremover, siger Ninos Oraha.

Bronuts vil åbne i januar. Den nøjagtige dato er endnu ikke klar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel