Kolding Netavis

Bevidst manipulation Chemnitz

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Tobias Jørgensen (V). Foto: Bo Nielsen.

Læserbrev af Tobias Jørgensen (V), byrådsmedlem, Fovsletvej 21, 6580 Vamdrup.

Når formanden for kommunens miljøudvalg, Jørn Chemnitz (SF), i diverse medier, påstår at Venstre ønsker at oversvømme midtbyen, så er det direkte usandt. Når samme formand påstår at kloakmesterens våde drøm er at grave dybere end regulativerne foreskriver, så er det mere løgn end det er usandt.

Hvis man oprenser alle de 327 km åbne offentlige vandløb regelmæssigt og korrekt, så har de en god vandføringsevne, der sikre at vandet fra oplandet kan bortledes så blandt andet midtbyen ikke oversvømmes, det kræver at regulativerne følges, men det kan man ikke alle steder, fordi regulativerne er forældede. Måske endda unødigt forældede, da man i budgettet kan se, at der fra 2024 er fjernet 813.000 kroner om året fra Chemnitz’ budget til at holde regulativerne opdaterede.

Chemnitz ønsker at lovliggøre vandløbene som de er dags dato, det er billigst, og så skidt med at der ryger en masse hektar, og enkelte ejendomme med i svinget. Så slipper han også for at forholde sig til virkelige udfordringer så som bundkoter der er hævet med op til 80 cm, dræn der pludseligt ligger under bunden på et vandløb, private haver og huse med vandskader, og andre trælse ting.

Jeg og Venstre ønsker at loven følges, og at regulativerne opdateres korrekt og ordentligt, med respekt for både natur og interessenter.

Så kære Jørn, du manipulerer med sandheden og det klæder dig ikke. Hvis du havde ville sætte dig ind i de ting jeg har forelagt, i stedet for at komme med usande beskyldninger så ville du se at det eneste jeg og Venstre beder om at få en redegørelse om kommunens vedligehold af offentlige vandløb, og tilsyn af de resterende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel