Kolding Netavis

“Beatles” i kirken

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Oplev koncertfortællingen om The Beatles.

Den 16. august er der “Beatles i kirken”. Det foregår i Vejstrup kirke.

Koncertfortællingen “Beatles i kirken” fortolker nogle af de stærke og eftertænksomme Beatles-sange og fortæller om dengang, John, Paul, George og Ringo søgte mod øst for at finde svar på de helt store spørgsmål.

Beatles i Indien

I februar 1968 tog The Beatles til Indien. Ikke for at give koncerter, men for at meditere og tage ved lære af guruen Maharishi Mahesh Yogi.

Interessen for det spirituelle og tilværelsens eksistentielle spørgsmål var især noget, John Lennon og George Harrison var optaget af. Men alle fire endte med at få noget med hjem, og opholdet i Indien satte gang i sangskrivningen.

Det blev en af de mest produktive og kreative perioder for de fire Beatler.

Samme hold som med Cohen & Cash

Kvartetten bag “Beatles i kirken” er samme besætning, som med stor succes har turneret med koncertfortællinger om henholdsvis Johnny Cash og Leonard Cohen de senere år: Karsten Holm, vokal, guitar, Bjørn “Bønne” Petersen, bas, kor, Knud Erik “Fuddi” Steengaard, violin, bratch, mandolin, kor, og Martin Blom, guitar, kor.

Koncertfortællingen om The Beatles finder sted den 16. august klokken 19 i Vejstrup Kirke, Sjølund Gade 25 i Sjølund. Der er gratis entré.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel