Kolding Netavis

Bastian Buus sikrer sig podieplads på Nürburgring

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Porsche Motorsport.

Den danske Porsche-kører sikrede sig endnu et podieresultat i femte afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland på Nürburgring. Bastian Buus holder en fortsat tredjeplads i mesterskabet.

Bastian Buus sikrede sig endnu et topresultat i weekendens afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland, som blev afviklet på Formel 1-banen Nürburgring i de tyske Eifelbjerge. Den 19-årige dansker var dog ikke umiddelbart tilfreds med weekendens resultater, som burde have været endnu bedre.

-Det blev ikke den weekend, som jeg havde håbet på. Igen var det kvalifikationen, som gjorde udslaget. Farten var rigtig god, men på begge mine hurtige omgange kom der gult flag og ødelagde mine forsøg, så jeg endte med at skulle starte fra en femteplads i begge løb. Det første løb gik rigtig godt. Jeg kunne godt mærke, at de forreste biler ville komme i kamp, så jeg lagde mig bare parat til at gå i angreb, når det blev muligt. Det skete, og jeg sluttede på en andenplads, lyder det fra Bastian Buus.

-I andet løb gik det knap så godt. Jeg kom dårligt fra start, men kæmpede mig hurtigt tilbage igen. Bilen var, igen, rigtig stærk, og jeg nåede frem til en tredjeplads, men undervejs havde jeg kontakt med en konkurrent, som jeg blev nødt til at lade passere igen. Dér tabte jeg tre positioner, og jeg sluttede løbet samme sted, som jeg startede. Ærgerligt resultat efter et løb med mange kampe og overhalinger, men jeg fik i det mindste vist mine angrebsevner.

Efter weekendens to løb på Nürburgring holder Bastian Buus en fortsat tredjeplads i Porsche Carrera Cup Deutschland-mesterskabet. Tre afdelinger resterer, og næste runde afvikles den 19.-21. august på Lausitzring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel