Kolding Netavis

Anerkendelse er et fælles ansvar

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Tanya Buchreitz Løwenstein (V), Kolding byråd, Skolebakken 42E, 6000 Kolding.

Der er utrolig mange dygtige medarbejdere i Kolding kommune, som hver især gør deres for at give os og vores pårørende den bedst mulige service. Det drejer sig om alt fra børnepasning og ældrepleje til vejvedligehold og dagrenovation.

Hver gang jeg som politiker kommer i praktik eller på besøg, bliver jeg duperet over den indsats der bliver leveret og ærgrer mig over, at jeg ikke selv er bedre til at påskønne det i det daglige. Det er uden tvivl et politisk ansvar, at kommunen som arbejdsplads er attraktiv, men det er vores alles ansvar at anerkende den gode indsats, fremfor kun at klage os over den middelmådige.

Personligt vil jeg starte med at glæde mig over at have både en fantastisk dagplejer og en fantastisk institution, hvor jeg trygt afleverer mine børn hver dag, fordi jeg ved de er i de allerbedste hænder.

Jeg har netop været i praktik i hjemmeplejen og det var en fornøjelse. Kompetente medarbejdere med den menneskelige tilgang til at gøre en forskel langt ud over praktisk hjælp og personlig hygiejne. Det jeg var vidne til, var livskvalitet og tryghed for de pågældende og deres pårørende. Lad os hjælpes med at snakke de gode ting op i debatten og blive meget bedre til at anerkende hinanden i det daglige.

Jeg vil i hvert fald starte ved mig selv og håbe at de positive ringe vil sprede sig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *