Kolding Netavis

30 års jubilæum: Nu starter billetsalget til næste års julekoncert

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: BlumePress.

Billetsalget til næste års julekoncert med Stig Rossen starter torsdag morgen.

I 2024 kan julekoncerten med Stig Rossen fejre 30 års jubilæum. Årets tre julekoncerter i Brændkjærkirken var udsolgt i lørdags. Og torsdag morgen klokken 08 starter billetsalget til jubilæumsudgaven af julekoncerten med Stig Rossen. De tre julekoncerter finder sted den 21. december klokken 13, 15.30 og 18.

Med sig på scenen har Stig Rossen årets gæstesolist, som bliver præsenteret senere. Derudover kommer hele det trofaste julehold. Kapelmester Thomas Jaque står i spid-sen for det velspillende seks-mandsband og de fire dygtige korsangere.

Stig Rossen
Stig Rossen. Foto: BlumePress.

De medvirkende leverer et bredt repertoire med alt fra traditionelle salmer til mere gospelinspirerende julehits. Det er de dansksprogede juleklassikere, som er i centrum.

-Julen handler om alle de varmeste værdier som nærvær og næstekærlighed, og uanset om du er til årets julekoncert for første gang eller for 30. år i træk, er du garanteret en stemningsfuld koncertoplevelse, som er fyldt med masser af musikalitet og julehygge, fortæller Stig Rossen i en pressemeddelelse.

Oldermand Jørn Pedersen siger:

-Jeg glæder mig til på vegne af Kolding Flisepudser Laug af 1985, at byde det forventningsfulde publikum velkommen til 30 års jubilæumsjulekoncert.

Billetsalget starter torsdag den 21. december klokken 08. Som noget helt nyt, vil der være mulighed for at købe nummererede billetter, så det ikke bliver nødvendigt at stå i kø ude i vinterkulden. Billetterne kommer til salg på billetten.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel