Kolding Netavis

Vandt over 70.000 kroner ved en “fejl”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Danske Spil.

En heldig sønderjyde vandt tirsdag 71.345 kroner, da han gættede udfaldet af samtlige ni Champions League-kampe – selv troede han kun, at han havde ramt de otte.

”Tjah… man ville vel kalde mig en heldig kartoffel!”

Sådan siger en mand fra Sydjylland, da han skal forklare, hvordan han onsdag aften fik vekslet en 50’er til ikke mindre end 71.345 kroner.

Det gjorde han ved at gætte udfaldet af tirsdagens ni kampe i Champions League. Eller… sådan da.. for da først kampene var i gang, så var han helt sikker på, at han havde sat kryds ud for Sevilla i opgøret mod FC København i Parken.

-Ja, det var jeg sikker på. Jeg sendte også en sms til en kammerat, som var i Parken for at se kampen, at jeg håbede på Sevilla, ’for dem har jeg på Oddset’.

Kampen mellem FC København og Sevilla endte dog ikke med spansk sejr, men derimod uafgjort 0-0 – og det viste sig altså, at ’den heldige kartoffel’ i et øjebliks klarsyn havde satset på uafgjort, da han udfyldte kuponen.

Gik tidligt i seng

Og det endte altså med at sikre ham 71.345 kroner, hvilket han i øvrigt først opdagede onsdag morgen, da han fik direkte besked fra Danske Spil. Til meget stor overraskelse for manden:

-Jeg tjekkede kuponen lidt over 22 i aftes, og der var den ikke i nærheden af at gå hjem, og så gik jeg i seng klokken 22.30, længe før kampene var færdige, fortæller han.

Efter sengetid skete der imidlertid ting og sager: Real Madrid bragte sig foran mod RB Leipzig med en sen scoring, Manchester City scorede endda to gange og vendte dermed et truende nederlag til en sejr, og i Parken faldt der altså ingen scoringer, hvilket jo også var ret heldigt for manden fra Sydjylland.

Vinderkuponen

Indskud 50 kroner
Samlet odds: 1426,91
Gevinst: 71.345,50
AC Milan-Dinamo Zagreb 1
Shakhtar Donetsk-Celtic X
Chelsea – RB Salzburg X
Real Madrid – RB Leipzig 1
Manchester City – Dortmund 1
Juventus – Benfica 2
FC København – Sevilla X
Rangers – Napoli 2
Maccabi Haifa – Paris Saint Germain, handicap-1, 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel