Kolding Netavis

TV-vært sætter sit hjem til salg

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: RealMæglerne Østerbro.

Snart kan det være farvel og tak til rækkehuset på Østerbro for den landskendte TV- og radiovært Anders Lund Madsen.

I denne uge satte den 56-årige mediepersonlighed nemlig sit hjem på den populære Olufsvej til salg, skriver boligsitet Boliga.dk.

For det knap 180 kvadratmeter store hus skal der betales 16,5 millioner kroner – eller hvad der svarer til 89.189 kroner pr. kvadratmeter, men så får man til gengæld også et hjem, der beskrives som ”vaskeægte liebhaveri”.

Huset er til salg hos RealMæglerne Østerbro – og udover at karakterisere adressen som noget af bydelens fineste, fremhæves rosenhaven, kælderen og den ”gennemførte stil” også i salgsmaterialet.

Et af Danmarks dyreste husområder

Søger Anders Lund Madsen og familien mod nye villafronter i Danmark, kan værten, der blandt andet har succeser som ”De Sorte Spejdere” og ”Det Nye Talkshow” på CVet, glæde sig over, at han knap nok kan finde dyrere kvadratmeterpriser end i det område, hvor han sælger.

Ifølge helt nye data fra Boliga.dk er Københavns Kommune med en gennemsnitlig salgskvadratmeterpris på knap 44.200 kroner i 2020 nemlig landets næstdyreste sted at købe hus – kun overgået af Gentofte Kommune, hvor der næsten skal betales 10.000 kroner mere for hver eneste kvadratmeter.

Zoomer man yderligere ind hovedstadens forskellige dele, er det netop København Ø, der snupper prisen som det dyreste hus-postnummer. I gennemsnit er en villa på Østerbro således solgt for knap 59.300 kroner pr. kvadratmeter.

Ifølge Se & Hør har Anders Lund Madsen boet i huset i 25 år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *