Kolding Netavis

To hunde forsvundet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Hundene er ikke set siden juleaftensdag.

Pernille Aalvik, der her i juledagene er på besøg i Ejstrup ved Kolding, har mistet sine to hunde. De blev skræmt af en hund, de ikke kendte og stak af fra hende. Det skete juleaftensdag den 24. december ved 13-tiden. Hundene løb ikke samme vej:

– De stak af et sted de ikke kender og aldrig har været før. Da jeg er i Jylland i Kolding-området for at holde jul, har jeg ikke det store netværk omkring mig og jeg har desperat brug for hjælp til at lede efter dem. De betyder alt for mig, de er lyset i min hverdag med depression og jeg kan slet ikke beskrive hvor ked af det jeg er og jeg er knust ved tanken om at de er alene, bange, sultne og fryser, fortæller Pernille Aalvik i en efterlysning på Facebook.

Derfor håber Pernille Aalvik om lokal hjælp til at finde sine to hunde.

Ina er blå m/hvidt bryst og korthåret, hun bar en sort strik trøje da hun forsvandt, men hun er muligvis kravlet ud af den. Hun er en chihuahua blanding på 2,2 kilo. Kimie er sort m/hvidt bryst og langhåret. Hun er en chihuahua blanding på 2,3 kilo. Begge hunde er tæver, de er chippet og registreret i dansk hunderegister. De har begge halsbånd på, desværre uden hundetegn i.

Hundene er også blevet efterlyst hos politiet.

Hundene er ikke bange for fyrværkeri, men de er ikke trygge ved hunde de ikke kender. De elsker godbidder og vil højest sandsynligt kunne lokkes tæt på med guf.

Hvis du ser hundene, kan du kontakte Pernille Aalvik på mobilnummer: 6018 4212.

Du kan også melde dig ind i hjælpegruppen her…

Se billeder af hundene nedenunder…

OPDATERING

Hunden Kimi er sent tirsdag eftermiddag fundet i god behold.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel