Kolding Netavis

Stor interesse for internationale muligheder

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: IBA/Facebook.

International Days på IBA har været en succes.

Praktik. Studieophold. Online undervisning. Det er nogle af de internationale oplevelser, som cirka 300 nye IBA-studerende har været nysgerrige på de seneste dage.

De har deltaget i International Days, der denne gang er foregået online.

International koordinator på IBA, Sigrún Sigurjónsdóttir, er glad for, at så mange studerende er interesserede:

– Vi synes, det er vigtigt, at vores studerende kender til mulighederne. Ud over at give viden, oplevelser og netværk, fortæller mange virksomheder, at international erfaring har betydning, når de skal finde deres næste medarbejder, siger hun i et opslag fra IBA på Facebook.

Selvom praktik og studieophold er populære valg hos både danske og udenlandske studerende på IBA, så kan man også sagtens få erfaring og oplevelser i lidt mindre skala.

Der er f.eks. mulighed for at tage online uddannelsesforløb på udenlandske universiteter, ”international week” hvor de studerende i en uge arbejder på et projekt i udlandet eller en uge med internationalt fokus på IBA.

– Vi går op i, at der er forskellige muligheder til forskellige studerende. Selvom mange er rigtig glade for deres studie- eller praktikophold, er det ikke sikkert, det er noget for alle. Det hjælper vi dem med at finde ud af. Og der er også et godt udbytte ved de andre tilbud, siger Sigrún Sigurjónsdóttir.

Hun mener ikke, at man skal være bange for at kaste sig ud i de internationale tilbud. Så længe man har det rette mindset, venter der for de fleste en fantastisk oplevelse.

– Det kræver en positiv indgangsvinkel, og at du er åben over for andre mennesker og kulturer. Man kan forberede noget, men ikke alt, så det er også en fordel at være klar på, at der sikkert sker noget uventet på et tidspunkt, siger hun.

Du kan læse mere om de internationale muligheder på IBA her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *