Kolding Netavis

IBA inviterer til åbent hus

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Du kan komme til åbent hus, når IBA inviterer til åbent hus. Pressefoto.

Du kan komme med, når IBA inviterer til åbent hus.

-Jeg er helt vild med computere. Har I en uddannelse, der passer godt til det?
-Hvad skal man kunne for at blive markedsføringsøkonom?
-Hvordan er hverdagen, hvis man studerer på IBA?

Disse spørgsmål – og alle andre i samme boldgade – er der svar på, når IBA Erhvervsakademi Kolding holder åbent hus lørdag den 25. februar mellem klokken 10 og 14.

Her kan interesserede møde undervisere fra de mange uddannelser, som hører til på IBA. De er parat til at fortælle om præcis den uddannelse, der har ens interesse. Samtidig kan man møde nuværende studerende, som gerne vil fortælle om studielivet både i og udenfor undervisningslokalet.

-Det er en super god idé at benytte sig af muligheden for at besøge åbent hus. Det gælder selvfølgelig for dig, som er i tvivl om, hvad du vil studere efter sommerferien. Hvert eneste år taler vi med unge, der bliver mere sikre i deres valg, når de først har været på besøg. Men åbent hus er også for dig, som allerede har truffet dit valg. Der kan nemlig stadig være en masse spørgsmål, som er rare at kende svaret på, inden du møder op til første dag på studiet, fortæller Line Langkjær-Schuldt, der er studievejleder hos IBA, i en pressemeddelelse.

Ved åbent hus bliver der åbnet for et hyggeligt caféområde med egen barista. Her kan man sætte sig med en kop the eller kaffe. I caféområdet sidder både studerende og IBA’s eksperter indenfor studievejledning og optagelse. Det betyder, at her kan man blandt andet få svar på spørgsmål om SU, praktik og karrieremuligheder.

IBA ligger centralt i byen som en del af Campus Kolding. Og akademiet holder åbent hus på samme dato som de øvrige videregående institutioner, der også indgår i Campus Kolding.

Du kan læse mere om programmet for åbent hus ved at klikke på iba.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel