Kolding Netavis

Spar Nord sælger kontordomicil anden bank

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Frøs Sparekasse har overtaget det 1.000 kvadratmeter store kontordomicil på Vejlevej 135, der indtil nu har tilhørt Spar Nord i Kolding. Foto: Spar Nord i Kolding.

Spar Nord i Kolding sælger kontordomicil til Frøs Sparekasse Spar Nord har netop solgt sin kontorbygning centralt i Kolding til Frøs Sparekasse. Til februar slår sparekassen dørene op for deres nye større lokaler, der er et led i at tilbyde bedre faciliteter for både kunder og medarbejdere, udtaler de.

Den 1. september overtog Frøs Sparekasse det 1.000 kvadratmeter store kontordomicil på Vejlevej 135, der indtil nu har tilhørt Spar Nord i Kolding.

Frøs Sparekasse kommer dog ikke til at flytte langt væk, da de hidtil har haft adresse på Vejlevej 146 – på den anden side af vejen. Men de nye bygninger på Vejlevej 135 giver sparekassen mulighed for fremover at sikre både kunder og medarbejdere bedre rammer og faciliteter, siger Thomas Evald Petersen, filialdirektør i Kolding:

– Den nye bygning passer bedre til vores behov, da den har en mere synlig placering end vores nuværende domicil og har bedre plads til mødelokaler og vores medarbejdere, fortæller han i en pressemeddelelse.

Frøs Sparekasse forventer at åbne dørene for kunderne til de nye lokaler i starten af 2020.

John Vogt er erhvervsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding. Han har stået i spidsen for salget af Spar Nords kontorbygning, der ifølge erhvervsmægleren er attraktiv på grund af sin centrale beliggenhed i byen, særskilte p-areal, særlige udtryk og gode planløsning.

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding har i forbindelse med salget hjulpet direktør Bjarne Claussen fra Spar Nord Kolding med at finde en anden ny attraktiv grund i byen over for Kolding Storcenter, hvor de i januar 2019 flyttede ind i en ny spændende filial, fortæller John Vogt.

Henning Dam er administrerende direktør i Frøs Sparekasse. Han sætter også ord på at være tilfreds med EDC Erhverv Poul Erik Bechs måde at håndtere processen på:

– Samarbejdet med John Vogt har fungeret godt. Og vi har været meget glade for de inputs og initiativer, han er kommet med i forhandlingerne, der har været afgørende for, at handlen er faldet på plads på en tilfredsstillende måde for alle parter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *