Kolding Netavis

Sommer på Trapholt

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Trapholt.

Trapholt summer af aktiviteter for familier, børn og unge gennem hele skolesommerferien.

Kreativiteten er i fokus med akvarelmaling i parken og kreative workshops, oplyser Trapholt i en pressemeddelelse.

Akvarel i Trapholt parken

Alle torsdage i skolesommerferien kan man lære at lave akvarel i Trapholts smukke park med historiske træer og originale staudebede anlagt af C. Th. Sørensen i 1934. Trapholts formidler giver introduktion til hvordan man arbejder med akvarel, og vejleder undervejs, når der arbejdes i parken. Pga. corona skal man selv medbringe akvarelfarver og pensler, der også kan købes i museets butik. Udgifter til museumsformidler og papir dækkes af 30 kroner pr. person, som det koster at deltage i workshoppen.

Halv pris på entréen

I forbindelse med regeringens sommerpakke er der i skolernes sommerferie (27. juni til og med 9. august) halv pris på entréen til Trapholt, det vil sige 55 kroner for voksne og 27,50 kroner for studerende. Som altid er der gratis entré for børn og unge under 18 år.
Ferieaktiviteter for børn og unge fra Skovparken og Gademix

I uge 29, 30 og 31 kommer børn og unge fra Skovparken og Gademix til Trapholt. De skal gennem kunstworkshops på museet og på Trapholts kreative værksted. I uge 31 er Trapholt med til at arrangere Skovparkens store kreative vanddag 29. juli, hvor børn og unge laver et kæmpekunstværk med vandpistoler.

Ferieaktiviteterne er resultatet af et længe ønsket samarbejde og realiseret takket være regeringen og forligspartiernes pulje til sommeraktiviteter for børn og unge i 2020 som følge af COVID-19:

– Det er helt centralt i Trapholts arbejde, at vi i ferier inviterer børn og unge ind på mange forskellige måder. Akvarelworkshoppen er til børn, unge og familier, som gerne vil have en dejlig kreativ fællesoplevelse i forbindelse med et besøg på Trapholt. De skræddersyede forløb med Skovparken og Gademix er en del af museets arbejde med målgrupper, hvor kunstmuseet kan udfylde nogle særlige behov. Det illustrerer meget godt Trapholts arbejde med at sikre, at vi et museum for de mange – ikke de få, fortæller museumsdirektør Karen Grøn.

Trapholt har taget særlige hensyn til alle retningslinjer i forhold til COVID-19.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *