Kolding Netavis

Skoleleder fyret

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Leder på Kolding Realskole er allerede fratrådt.

Det blev til to år på posten som skoleder på Kolding Realskole. Wilhelm Hallum er blevet fyret fra sin stilling og har allerede haft sidste arbejdsdag.

-Min tid på Kolding Realskole er slut. Jeg og skolens bestyrelse så til slut ikke ens på udfoldelsen af skolens værdigrundlag, hvilket i sidste ende betød, at bestyrelsen besluttede, at der skal andre kræfter til. Det har været en fantastisk tid på skolen. Læringskurven har været stejl for os alle og givet rigeligt af spændende udfordringer. Personalet, børnene og forældrene er ”one of a kind” – som jeg siger (eller sagde) til morgen, fortæller Wilhelm Hallum i et opslag på Facebook.

Flugten til privatskole 01 foto Kristian Friis TV 2 1536x1024 1
Wilhelm Hallum. Foto: Kristian Friis/TV2 (Arkivfoto)

I følge Kolding Realskole er man i gang med, at skærpe skolens mål. Det sker i samarbejde med skolens personale. Men det stod klart for bestyrelsen på skolen, at bestyrelsen og Wilhelm Hallum ikke ser ens på udfoldelsen af skolens værdigrundlag. Derfor er han blevet opsagt.

Hvorvidt Wilhelm Hallum vil være skoleleder igen, ligger ikke helt fast. Han nævner også en mulighed for, at gøre noget ved sin skrivelyst. Inden han blev skoleleder på Kolding Realskole, var han skoleleder på Kongsbjergskolen i Lunderskov.

Kolding Realskole skal nu finde en ny skoleleder. Indtil videre sikres den daglige drift med persoanlet samt viceskolelederen og afdelingsledelsen. Og så vil der være dialog om, hvad skolens behov er fremadrettet, så skolen fortsat er i stand til, at løfte dannelse og uddannelse af skoleeleverne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel