Kolding Netavis

Sikker base for Schou Company A/S i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
På kortet ses placeringen af Schou Company A/S hovedkontor samt den opkøbte grund omkring ejendommen. Foto: Kolding Kommune.

Schou Company A/S er blevet fast forankret i Kolding, efter virksomheden har købt yderligere jord omkring sit hovedsæde på Nordager.

Samtidig har Schou Company A/S overtaget bygningen på Nordager 31, så der ikke længere er tale om lejede lokaler, oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

– Købet af ejendommen og den tilstødende jord giver os sikkerhed for at hovedkontoret er placeret samme sted også i fremtiden, ligesom der er mulighed for ekstra plads til den fremtidige vækst. Det er en god nyhed for både Schou Company A/S og alle medarbejderne, forklarer Jørgen Schou hovedaktionær bagved Schou Company A/S.

Schou Company A/S blev grundlagt i 1963 og med opkøbet af HP Værktøj og Osjord AS i 2007/2008 er virksomheden nordens største engrosvirksomhed inden for non-food produkter, og lagerfører et bredt og dybt sortiment inden for områderne bolig & isenkram, havemøbler, have & fritid, auto & cykel samt værktøj og maskiner. Schou Company A/S er ca. 140 medarbejdere på Nordager, og alene det sidste år er der kommet 25 nye medarbejdere.

Schou Company A/S har investeret i 63.000 m2 jord i Kolding Nord ved Nordager, hvor virksomheden nu er rustet til fremtiden.

– Som mange andre af vores virksomheder, hvor det også går godt, investerer Schou Company. Det gavner mange, at et velrenommeret Kolding-firma udvider sine aktiviteter. Og det er et fast fokus fra Kolding Kommunes side, at vores lokale virksomheder kan udvikle sig og komme til noget erhvervsjord i attraktive områder, siger borgmester Jørn Pedersen efter endnu et salg af erhvervsjord.

De seneste fire år er skabt 4.800 nye arbejdspladser i Kolding Kommune, en stigning ti procent mod landstallet på syv procent. Samtidig bygges og planlægges der i øjeblikket 2.900 boliger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *