Kolding Netavis

Sangkraft Kolding klar med en hel karavane

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Helene Eiler Ernst, projektleder for Sangkraft Kolding, tager rundt i kommunen med Fællessangskaravanen fra 29. august. Foto: Sangkraft Kolding.

I syv dage fra den 29. august kan man synge fællessang med Sangkraft Kolding, når Fællessangskaravanen kommer rundt i hele kommunen.

Der er ingen kameler, til gengæld er der masser af fællessang, når Sangkraft Kolding mandag den 29. august skubber Fællessangskaravanen i gang. Karavanen kommer rundt i hele Kolding Kommune og standser blandt andet på Torvet i Vamdrup, Stensager Camping ved Binderup Strand og Slotsgården på Koldinghus.

Fællessangskaravanen besøger syv steder på forskellige tidspunkter i løbet af syv dage.

-I Sangkraft Kolding vil vi gerne ud i hele kommunen og vise hvem, vi er, og hvad vi kan og fortælle vores historie. Frem for alt vil vi ud at synge med folk, for vi vil gerne inspirere til mere fællessang og fællesskab, og det håber, at vi kan bidrage til med karavanen, fortæller Helene Eiler Ernst, der er projektleder for Sangkraft Kolding og står i spidsen af karavanen.

-Sang er godt i sig selv, men vi får rigtig meget givet, når vi synger sammen. Vi bliver forbundet med hinanden, når vi synger sammen. Jeg giver noget af mig selv, når jeg synger, og min sang er et bidrag i et puslespil, hvor vi skaber relationer. Det kan hjælpe os til at blive livsduelige mennesker, siger Helene Eiler Ernst og tilføjer:

-Vi vil meget gerne, at alle borgere har et sangfællesskab at synge i eller søge til, og vi vil med karavanen gerne slå et slag for, at det er enkelt at mødes i et fællesskab og synge sammen.

Alle kan deltage, og det er helt gratis at deltage i fællessangen med Helene Eiler Ernst, der har sangark med. Hun står for fællessangen de seks første dage. Søndag den 4. september står Maren Frost Nielsen for fællessangen ved Kontaineren på Søterrassen ved Slotssøen.

-Vi håber, at naboer vil tage hinanden under armen, eller at datteren tager sin far og kæreste med. Og man er selvfølgelig velkommen til at tage kaffekurven med, slutter Helene Eiler Ernst.

Fakta

Stoppesteder for Fællesangskaravanen:

Skolen, Vester Nebel, mandag 29. august, kl. 8-8.15
Aktivitetshuset, Lunderskov, tirsdag 30. august, klokken 14.30-16
Plænen ved Torvet, Vamdrup, onsdag 31. august, kl. 10-10.30
Grev Zinzendorfs Plads, Christiansfeld, torsdag 1. september, kl. 16.30-17.15
Slotsgården, Koldinghus, fredag 2. september, kl. 17-18
Stensager Camping, Binderup Strand, lørdag 3. september, kl. 14-14.45
Kontaineren, Søterrassen ved Slotssøen, søndag 4. september, kl. 14-15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel