Kolding Netavis

Rolf Sørensen har solgt sin liebhavervilla

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen.

Lige inden 2020 rendte ud kom den tidligere professionelle cykelrytter Rolf Sørensens liebhavervilla på markedet.

Omkring to måneder efter slog en køber til, og nu er den endelig salgspris på den stråtækte millionvilla udenfor kystbyen Vedbæk nord for København klar, skriver boligmediet Boliga.dk.

Sørensens næsten 400 kvadratmeter store hjem er nemlig ifølge tinglysningen blevet solgt for 11,6 millioner kroner. Et beløb, hvor de nye ejere får hele syv værelser – inklusiv en 88 kvadratmeter stor stue og en forældreafdeling med både altan, garderobe og badeværelse, som det blev beskrevet i salgsmaterialet hos mæglerkæden Jesper Nielsen, da hjemmet kom til salg.

Cykelrytteren og hustruen Susanne Sørensen – som tilbage i oktober fortalte, at de har valgt at gå hvert til sit – købte villaen i den lille by Øster Sandbjerg tilbage i 2007 for 12,5 millioner kroner.

Lille afslag i prisen

Til trods for at salgsprisen ligger under det beløb, som Sørensen selv gav for adressen for godt 14 år siden, har den tidligere etapevinder og Tour de France-kører, der fortsat ikke har lagt cykelsporten helt bag sig, været villig til at give de nye ejere lidt rabat i handlen.

Nøglerne til den over 140 år gamle villa har nemlig skiftet ejere for 400.000 kroner mindre end den sidste udbudspris, der lød på 12 millioner kroner lige ud. Det resulterer i en kvadratmeterpris på lige over 29.000 kroner, hvilket er lidt under gennemsnittet for det dyre boligområde nord for hovedstaden.

Ifølge Boliga.dks salgsdata for 2020, blev villaerne i den nordsjællandske kommune Hørsholm – hvor Sørensens nu tidligere hjem ligger – i gennemsnit handlet for lige knap 34.900 kroner pr. kvadratmeter.

Til sammenligning blev et gennemsnitligt hus på landsplan solgt for lige over 17.000 kroner pr. kvadratmeter sidste år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *