Kolding Netavis

Regeringen begrænser gang på gang danskernes frie valg

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Vibeke Henriksen (V), Dalbyvej 16, Vonsild, 6000 Kolding.

Det bliver værre og værre med de socialister. Det er for mig ubegribeligt, at vores regering er ved at bombe vores land tilbage til stenalderen ved igen og igen at begrænse vores ret til det frie valg og muligheder for danskerne, men også underløber det værdisæt som ligger i retten til indflydelse og medbestemmelse.

Det frie valg er under massivt pres. Regering angriber gang på gang det frie valg. Som vi har set ved private dagtilbud, der skal lukkes – og det helst i går, tvangsfordeling af gymnasieelever i de store byer, mulig tvangsfordeling af folkeskoleelever, og at færre skal vælge fri –eller privatskoler.

Det er simpelthen en afvikling af vores små lokalsamfund og en bekymrende afvikling af private virksomheder som risikerer at lukke og slukke, fordi regeringen presser dem til det baseret på deres politiske overbevisning.

Ligesom Ældre Sagen er bekymret, kigger jeg også med alvor på sagen vedrørende at regeringen ifm. en aftale om frikommuneforsøg vil fratage de ældres frie valg, og om de så vil kunne sætte alle frit valgs-ordninger ud af kraft.

Jeg har meget svært ved at se, hvordan fjernelse af rettigheder skulle kunne gøre ældreplejen bedre på nogen måder, og man skal altid huske at hvad der er godt for en, er ikke nødvendigvis godt for naboen.

Jeg mener bestemt, at vi skal have lige muligheder, men den bedste måde at behandle os ens og lige på, er at behandle os forskelligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *