Kolding Netavis

PostNord åbner to nye udleveringssteder

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
PostNord har åbnet nye Collect Shops i to forskellige 7-Elevens i Kolding. Foto: Henrik Petit.

Nu åbner PostNord to nye udleveringssteder i Kolding.

PostNord har åbnet nye Collect Shops i to forskellige 7-Elevens i Kolding. Den ene i 7-Eleven på Ndr. Ringvej 118 og den anden i 7-Eleven på Hylkedalvej 2. Her vil man fremover nemt og hurtigt kunne hente sine pakker fra den stigende nethandel.

– Med de to nye udleveringssteder, der er åbnet i Kolding, rykker vi endnu tættere på borgerne, hvilket er enormt glædeligt. Vi vil gerne være tæt på kunderne og gøre det så nemt for dem som muligt at hente deres pakker fra nethandlen. Åbningerne er derfor endnu et vigtigt skridt i den retning, siger Kim C. Hinrichsen, distriktschef i PostNord.

I de nye Collect Shops kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen på Ndr. Ringvej 118 og Hylkedalvej 2 er begge åbne i hele butikkens åbningstid, som er hverdage fra klokken 06-22 og lørdag-søndag fra klokken 07-22.

De to Collect Shops i Kolding er nogle af de næsten 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks største netværk af udleveringssteder med 2.000 stk. fordelt over hele landet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *