Kolding Netavis

Politisk enighed om højvandssikring

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Her ses Tobias Jørgensen (V), Elvis Comic (A) og Tanya Buchreitz Løwenstein (V). Pressefoto (Arkivfoto)

Der er politisk enighed om højvandssikring ved Grønninghoved-Binderup.

Klimasikringsprojektet har været længe undervejs, men er endeligt skudt til hjørne på grund af massiv modstand blandt de lokale borgere i området Grønninghoved-Binderup.

– I Teknik- og Klimaudvalget er vi enige om, at den politiske tid er bedre prioriteret på andre projekter, da en højvandssikring som projekteret har usædvanlige lange udsigter. Derfor derfor parkerer vi nu projektet. Medlemmer af Teknik- og Klimaudvalget bakker op, om de individuelle løsninger og mindre fælles løsninger, fortæller Elvis Comic (S), Tanya Buchreitz Løwenstein (V) og Tobias Jørgensen (V) i en pressemeddelelse.

– Som kommune skal vi understøtte og imødekomme de ønsker, der er for individuelle løsninger, så folk der ønsker, eksempelvis at hæve deres sokkel eller etablere en støttemur, har mulighed for det, siger Tobias Jørgensen (V).

Elvis Comic (S) tilføjer:

– At når der ikke er opbakningen blandt befolkningen, så er det svært, at pådutte borgerne en egenbetaling på omkring 30.000-40.000 kroner. Når vi arbejder med borgernes centrum og borgerinddragelse, så skal vi også lytte til borgerne i lokalområdet.

Tanya Buchreitz Løwenstein (V) tilføjer at det naturligvis er ærgerligt at vi må afbryde en igangværende proces, men når at borgerne i området så tydeligt, udtrykker et nej, så giver det ikke mening, at arbejde videre med projektet på nuværende tidspunkt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *