Kolding Netavis

Penge til 24 gode projekter

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Molle Lykke Nielsen (DF). Privatfoto.

Læserbrev af Molle Lykke Nielsen (DF), byrådsmedlem, Mosegyde 11, 6094 Hejls.

Natur-, Klima- og Miljøudvalget afholdt den 10. maj udvalgsmøde. På dagsordenen var bl.a. uddeling af penge fra Bydelspuljen.

De udlodninger er til stor gavn i Kolding by, for rigtig mange borgere. I år er der 560.000 kr. til ansøgninger, der bliver indsendt, og disse kvalificeres af fagfolk i forvaltningen.

I år var der kommet ansøgninger indtil arbejder for 1.464,240 kr., så der bliver virkelig tænkt og arbejdet i Kolding by og bydele, for at få gode projekter kørt i hus.

Nogle af de ansøgninger der kommer ind, bliver af enten den ene eller anden grund ikke godkendt, men forvaltningens medarbejdere er i dialog med ansøgerne om deres ønsker. I år er der kommet 28 ansøgninger og 24 er blevet tilgodeset helt eller delvis.

Normalt bliver indstillingen fra forvaltningen godkendt i udvalget, men i år var en sti mellem Hybenvænget og Kaprifolievænget ikke foreslået tilgodeset. Alligevel blev et enigt udvalg enige om, at det var en god ide, da stien er grundejerforeningens, men benyttes som offentlig gang- og cykelpassage mellem Agtrupvej og Brunebjerg.

En grundejerforening søgte om fældning af 115 egetræer, der har mellem 35-40 år på bagen, og forvaltningen havde ikke tildelt penge til projektet. Udvalget bad forvaltningen om at præcisere over for grundejerforeningen, da det er i direkte strid med udvalgets politiske program, der indeholder Bæredygtighedsstrategi, Træstrategi, Biodiversitetsstrategi og gældende lokalplan for området.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel